Notícies

Vius a la província de Tarragona i t'agradaria col·laborar amb el COTOC?

Estem treballant en la creació d'un grup Territorial a la Província de Tarragona. Com en tots els grups de treball, els objectius, la metodologia de treball i les activitats realitzades estaran definides pels propis membres del grup, amb el suport i la supervisió de la Junta de Govern.

Si tens interès en formar-ne part, contacta amb la Sra. Inés Solsona, vocal de comunicacions del COTOC a través del següent mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Reunió del COTOC amb la Coordinadora de les Polítiques Públiques per l'Estat del Benestar, Pla de Salut i Prevenció i Atenció a la Cronicitat

Durant les darreres setmanes la Sra. Marta Gutiérrez, degana del COTOC i la Sra. Estefanía Montiel, vicedegana del COTOC, s'han reunit amb la Coordinadora de les Polítiques Públiques per a l'Estat del Benestar, i representants del Pla de Salut i del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat. Durant les reunions es va donar a conèixer el COTOC, la funció del terapeuta ocupacional i la situació actual de la professió a Catalunya, es van intercanviar opinions sobre el canvi de model en l'atenció al ciutadà, el rol del terapeuta ocupacional en aquest canvi i es va començar a concretar com pot participar el COTOC en l'elaboració i implantació del nou model.

Quedem a disposició per col·laborar en l’elaboració i execució del pla de salut. 

Un pas més en la nostra professió!!

Comparteix

Segueix-nos a

banner colegiat mig

banner perfil to

Subscriu-te al Breus

Estigues informat/da de tot el que passa al COTOC i el món professional de la Teràpia Ocupacional
Termes i Condicions

Atenció COTOC

L'horari d'atenció telefònica és dilluns de 16h a 20h i dimecres i divendres de 10h a 14h.
Telèfon: 93 008 56 78

Si vols venir a la seu presencialment, l'horari d'atenció és dilluns de 17 a 19h, dimecres de 12 a 14h i divendres de 10 a 12h.

logo wis 130x50