Notícies

Jornada Clínica de Sedestación y Posicionamiento

Captura de Pantalla 2022 05 15 a las 10.56.13

Captura de Pantalla 2022 05 15 a las 10.56.27

Desde COTOC nos complace invitarle a las Jornadas clínicas de Sedestación y Posicionamiento que se celebrarán el próximo 2 de junio a las 16h en la sala de actos del Collegi Oficial d'Agents Comercial de Barcelona (COACB).


La Sedestación y Posicionamiento de nuestros usuarios precisa de un abordaje clínico en profundidad, dadas sus potenciales efectos negativos si no se realiza una adecuada valoración clínica y prescripción acorde a las necesidades específicas de cada paciente en particular.

En la jornada del 2 de Junio, COTOC pretende poner en perspectiva el abordaje global de dicha cuestión desde los diferentes ángulos, tanto clínicos como del propio paciente

Para ello contaremos con las siguientes sesiones:

timeline jornadas sedestacion y posicionamiento

A fin de facilitar la asistencia de todos los asistentes a nivel nacional, la jornada tendrá un formato mixto, presencial y en streaming.

 

Desde COTOC expediremos los correspondientes certificados de asistencia, tanto presencial como online, a los asistentes que así lo soliciten.

¡Os esperamos!

 

 

XV Assemblea General del COTOC

Benvolguts/des col·legiats/col·legiades,

Donada la proposta de canvi de seu la Junta de Govern del COTOC ha considerat la necessitat de celebrar la XV Assemblea General Ordinària en format híbrid, simultàniament de forma telemàtica i presencial, online per facilitar l’accés i la participació de tots els i les col·legiades d’arreu del territori i presencialment a la sala d’actes de la seu proposada, convidant-vos a la visita guiada de les instal·lacions d’aquesta seu el proper dissabte 21 de maig de 2022.

Segons la publicació del BOE ‘Real Decreto 926/2020, de 25 de octubre, disposem de cobertura jurídica. Segons la publicació del BOE “Ley 3/2020 del 18 de setembre, disposem de cobertura jurídica per a poder votar els punts de l’ordre del dia de forma telemàtica (https://boe.es/buscar/act.php?id=BOE-A-2020-10923)

 

CONVOCATÒRIA DE LA XV ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA del Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya

El dia 30 d’abril de 2022 la Junta de Govern del COTOC, de conformitat amb el que estableixen els articles 25 i 59 dels Estatuts vigents, va acordar convocar l'assemblea general ordinària.


Data: 21 de maig de 2022
Lloc: Sala d’actes de l’edifici COACB

C/Casp, 130 – 08013 Barcelona


1a convocatòria: 9:00h
2a convocatòria: 9:30h

Enllaç de la reunió MEETS per validar la documentació i per accedir a l'assemblea en la modalitat online:   https://meet.google.com/wui-duzs-nes

L'assemblea quedarà vàlidament constituïda i prendrà acords quan, en primera convocatòria, hi concorri la majoria de les persones col·legiades de ple dret i, en segona convocatòria, sigui quin sigui el nombre de persones col·legiades assistents.

Us fem arribar la documentació per a l’assemblea i l’ordre del dia.

ORDRE DEL DIA:

 1. Benvinguda als i les assistents.
 2. Visita guiada a les instal·lacions de l’espai COACB.
 3. Proposta del canvi de seu a l’espai COACB, aprovació si procedeix. 
 4. Aprovació, si escau, de les actes anteriors (Acta Assemblea General Ordinària 2021 núm. XIII de 24 d’abril de 2021 i Acta Assemblea Extraordinària núm. XIV de 29 de gener de 2022). 
 5. Presentació, reflexió i aprovació si procedeix de la Memòria d’activitats i econòmica 2021 del COTOC. 
 6. Presentació, reflexió i aprovació si procedeix de la liquidació del pressupost vençut 2021, el balanç de situació 2021, el compte de resultats 2021 i l’informe d’auditoria de l’exercici 2021. 
 7. Presentació, reflexió i aprovació si procedeix del pressupost 2022 d’ingressos i despeses. 
 8. Informació que tots i totes les col·legiades serem membres de la WFOT (gestions que s’estan realitzant des del CGTO).
 9. Precs i preguntes.


Per tal de facilitar les tasques i no retardar l’inici de la reunió us preguem que confirmeu assistència abans del dia 17 de maig de 2022, a l’enllaç: 

https://docs.google.com/forms/d/1zz0OTjdEAcAygWaVCTtRE9YATjI-cZO0g7M0pIwym2w/edit 

DELEGACIÓ DE VOT:

Els Estatuts del COTOC (art. 29.3) especifiquen que cada col·legiat pot ser representant d’un màxim de dos vots delegats.

Si es desitgés delegar el vot en un/a representant (col·legiat/da del COTOC) cal fer-ho mitjançant una autorització signada pel delegant i enviar-la a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 17 de maig de 2022. Feu clic aquí per a descarregar el model de delegació de vot.

Per a més informació podeu consultar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 606 50 85 28. Si us plau, confirmeu assistència.


Atentament,

Carme Olivera Noguerola
Degana del COTOC

 

assamble general 15

CONVOCATÒRIA DE LA XIV ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA

Benvolguts/des col·legiats/col·legiades,

Us enviem la convocatòria per la celebració d’una Assemblea General Extraordinària de manera virtual el dissabte 29 de gener de 2022 mitjançant la plataforma digital ZOOM. La junta de govern, a l’empara del que preveu la Disposició Addicional Sisena de la Llei 2/1974, de 13 de febrer, de col·legis professionals sobre sessions telemàtiques, addicionada mitjançant la Disposició Final Primera de la Llei 3/2020, de 18 de setembre, de mesures processals i organitzatives per a fer front a la COVID-19 en l’àmbit de l’Administració de Justícia, ha acordat celebrar-la online donada la situació excepcional que estem vivint degut a la pandèmia generada per la COVID-19 i seguint amb les recomanacions sanitàries del Departament de Salut de la Generalitat.

CONVOCATÒRIA DE LA XIV ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA del Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya

El dia 18 de desembre de 2021 la Junta de Govern del COTOC, de conformitat amb el que estableixen els articles 26 i 27 dels Estatuts vigents, va acordar convocar l'assemblea extraordinària.

Data: Dissabte 29 de gener de 2022

Lloc: Accés virtual mitjançant la plataforma digital ZOOM.

1a convocatòria: 10:00h

2a convocatòria: 10:30h

L'assemblea quedarà vàlidament constituïda i prendrà acords quan, en primera convocatòria, hi concorri la majoria de les persones col·legiades de ple dret i, en segona convocatòria, sigui quin sigui el nombre de persones col•legiades assistents, de conformitat amb el que estableix l’article 28 dels Estatuts.

ORDRE DEL DIA:

 • Benvinguda als i les assistents.
 • Prendre coneixement de l’aprovació del Codi Deontològic del Consejo General de Colegios de Terapeutas Ocupacionales, d’aplicació a Catalunya juntament amb el Codi Deontològic del Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya.
 • Precs i preguntes.

Aquest és l'enllaç de zoom per accedir a la sala d'espera de l'Assemblea: https://us02web.zoom.us/j/84679863209?pwd=YXdtalFXMUYxWXBxSklLcFU3QmhWUT09.  Una vegada s'hagin comprovat les vostres dades se us facilitarà un altre enllaç per accedir pròpiament a l'Assemblea. Per tal de facilitar les tasques i no retardar l’inici de la reunió us preguem que confirmeu assistència abans del dia 26 de gener de 2022, a la direcció de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant el vostre nom i cognoms, DNI i el vostre número de col·legiat. 

Per a més informació podeu consultar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 606 50 85 28. 

Atentament,

Carme Olivera Noguerola
Degana del COTOC

 

assamblea general XIV

Tercera dosi per a personal de Centres Sanitaris i Sociosanitaris

Alguns de vosaltres ja heu rebut l'SMS i heu pogut demanar cita per a vacunar-vos. Si no heu rebut aquest missatge, podeu mirar de programar la vostra cita a la web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat. Un cop tingueu la cita confirmada, podreu anar al punt assignat amb l'sms de confirmació de cita i un document acreditatiu que permeti identificar-vos com a professional sanitari en exercici (carnet col·legial, contracte, etc.).

Per als professionals que en entrar a la pàgina web troben un missatge que els hi diu “no pots demanar cita” s’habiliten dues vies alternatives per a poder-se vacunar:

1. Via preferent: adreçar-se a un punt de vacunació poblacional sense cita amb el document de declaració responsable complimentat i un document acreditatiu que permeti identificar-lo com a professional sanitari en exercici (carnet col·legial, contracte, capçalera del full salarial).

2. Si per qüestió de distància geogràfica resulta difícil poder-se desplaçar als punts de vacunació poblacional sense cita, podreu demanar hora al vostre centre d'atenció primària per a rebre la vacunació amb el document de declaració responsable complimentat i un document acreditatiu que permeti identificar-vos com a professional sanitari en exercici (carnet col·legial, contracte, capçalera del full salarial, etc.).

Si ets col·legiat/ada, hauràs rebut al mail a més d’aquesta informació, el document amb els Punts de Vacunació disponibles, i el Document de la Declaració responsable.

3a dosi

Celebració del dia de la Teràpia Ocupacional

Un any més volem celebrar, de la mà de la Universitat de Vic (UVic) i de la Escola Universitaria de Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT),el dia Mundia de la Teràpia Ocupacional.

Donada la situació, aquest any es celebrarà de manera virtual per Zoom amb tres xerrades (en castellà) que us poden interessar. Us adjuntem en cadascuna d'elles el link d'accés.

 

Dimecres 27 d’octubre:

Rehametrics, una plataforma virtual para la rehabilitació.

Ponent: Pablo Gagliardo

Modera: Pere Ayats

Rehametrics es una plataforma de rehabilitación virtual que permite a los profesionales sanitarios de la rehabilitación, monitorizar y cuantificar la rehabilitación física y cognitiva de pacientes con patologías neurológicas, musculoesqueléticas o enfermedades crónicas tanto en entornos clínicos como domiciliarios. La plataforma Rehametrics utiliza dispositivos fácilmente disponibles y de bajo coste para facilitar su despliegue en cualquier entorno asistencial. 

En esta sesión veremos cómo la rehabilitación virtual puede ayudarnos a aumentar la motivación y la participación de los pacientes y a cuantificar automáticamente las sesiones de rehabilitación, con el fin de obtener una visión más objetiva de su evolución.

ENLLAÇ D'ACCÉS AL ZOOM

 

Dijous 28 d’octubre:

Justicia ocupacional en la era digital

Ponents: Maria Kapanadze i Inda Zango

Modera: Carmen Moratinos

La era digital nos lleva a involucrarnos cada vez más en diversos entornos digitales. Estos entornos pueden ser facilitadores o servir de barrera para la participación en una vida significativa. La presente sesión trazará los determinantes sociales de la salud y considerará los derechos ocupacionales asociados a la digitalización y a la 4ta revolución industrial: el riesgo de aislamiento, la brecha digital, entre otros temas. La sesión concluirá con la relevancia del apoyo comunitario para prevenir el desequilibrio y la alienación ocupacional.

ENLLAÇ D'ACCÉS AL ZOOM

 

Divendres 29 d’octubre:

Innovación i emprendimiento ocupacional

Ponents: Nestor Aparicio i Salvador Simó

Modera: Ginés Ruiz

Què són i què poden  aportar la innovació i l’emprenedoria a la Teràpia ocupacional?

Com poden millorar la nostra professió i incrementar l'impacte en la salut i la justícia ocupacional de persones i comunitats.

ENLLAÇ D'ACCÉS AL ZOOM

 

Esperem que sigui del vostre interés.

La Junta de Govern del COTOC

 

dia mundial TO calidad buena

Comparteix

banner colegiat mig cat

banner perfil to

banner codi deontologic

Subscriu-te al Breus

Estigues informat/da de tot el que passa al COTOC i el món professional de la Teràpia Ocupacional
Accepto els Termes i Condicions

Atenció COTOC

 Horari d'atenció: dilluns de 12h a 18h i de dimarts a divendres de 9h a 15h

S'ha de concertar cita prèvia per anar presencialment a la seu a info@cotoc.cat

logo wis 130x50

Aquest lloc web fa servir cookies per oferir un millor servei. Per més informació pots consultar la nostra política de cookies.
Pots acceptar totes les cookies amb el botó “Acceptar”.