Ja s'han celebrat les VII Jornades Multidisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran

Jornades geriatria webEls passats dies 15 i 16 de març es van celebrar les VII Jornades Multidisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran. Van ser dues les taules en les que van participar terapeutes ocupacionals.

A la taula "L'abordatge en els trastorns de conducta en les persones afectades amb demència" la Sra. Patricia López López va fer una ponència on va parlar sobre propostes d'intervenció en persones afectades amb trastorn conductes i va tenir una gran expectació entre el públic. Va ser molt dinàmica, experiencial i va permetre als participants fer-se una idea sobre la feina que desenvolupa en el seu lloc de treball. 

 

A la taula "Contencions: seguretat i autonomia" va ser el Sr. Roberto Salvador qui va parlar sobre l’adaptació de l'entorn a través de la presentació de novetats tecnològiques i productes de suport, mesures preventives per a evitar el risc de caigudes i l’adaptació en l’entorn de les residències. Aquesta darrera va ser molt interessant i va donar molt debat entre el públic degut al handicap del tema de les contencions.

De cara a les jornades del proper any està previst que el COTOC participi a la Comissió organitzadora d'aquestes Jornades tal i com l'APTOC ha fet aquests darrers dos anys.

Comparteix

banner colegiat mig cat

banner perfil to

banner codi deontologic

Subscriu-te al Breus

Estigues informat/da de tot el que passa al COTOC i el món professional de la Teràpia Ocupacional
Accepto els Termes i Condicions

Atenció COTOC

L'horari d'atenció és dilluns de 15 a 19h i de dimarts a divendres de 10 a 14h.

S'ha de concertar cita prèvia per anar presencialment a la seu a info@cotoc.cat

logo wis 130x50

Utilitzem cookies d'ús propi i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li la comunicació amb les persones mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació.
Si vostè està navegant, consideri el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació.