12es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran

El passats 16 i 17 de març van tenir lloc les 12es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran a l'Espai Pujades 350.

La inauguració oficial va ser presentada pel President del Comité Organitzador Josep Gasol i presidida pel Sr. Francesc Iglesies, secretari d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Les jornades van comptar amb la participació de la Sra. Inés Barriga i la Sra. Manuela Yerbes, membres del grup de gent gran del COTOC i membres del Comitè Organitzador de les Jornades. Inés Barriga va moderar la taula rodona d'alimentació, on va fer una ponència la terapeuta ocupacional i logopeda Natàlia Talleda, que va tractar la importància de la detecció de disfàgies en gent gran i tipus de textures adients.  

Manuela Yerbes va estar moderant el taller d'Estimulació Basal, realitzat pel terapeuta ocupacional Manuel Sánchez Martínez.

La conferència inaugural va tractar sobre l'ètica a les residències de gent gran i va comptar com a ponent amb la Sra. Begoña Román, coneguda pel COTOC per la seva participació en el codi deontològic.

Les jornades van resultar molt interessants pel tractament d'una varietat important de temes d'interès pel sector com són el futur de les residències, el canvi de model assistencial, la cura dels professionals, la mort i el dol, el paper de les famílies a les residències i tallers com disfàgies, teràpia amb animals i prevenció de nafres.

Es preveu que el COTOC continuï formant part del comitè organitzador de les Jornades, col·laborant en la construcció d’aquest espai d'intercanvi i reflexió sobre la pràctica diària a les residències de gent gran, afavorint el camí cap a l’excel·lència professional. 

img 20180317 wa0043

Comparteix

Segueix-nos a

banner colegiat mig

banner perfil to

banner codi deontologic

Subscriu-te al Breus

Estigues informat/da de tot el que passa al COTOC i el món professional de la Teràpia Ocupacional
Accepto els Termes i Condicions

Atenció COTOC

L'horari d'atenció és dilluns de 15 a 19h i de dimarts a divendres de 10 a 14h.

S'ha de concertar cita prèvia per anar presencialment a la seu a info@cotoc.cat

logo wis 130x50

Utilitzem cookies d'ús propi i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li la comunicació amb les persones mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació.
Si vostè està navegant, consideri el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació.