Jornada de Celebració del Dia Mundial de Teràpia Ocupacional del 2018

El passat dissabte 27 d'octubre de 2018 es va dur a terme la III Jornada de Celebració del Dia Mundial de la Teràpia Ocupacional, que enguany s'ha celebrat sota el títol "El paper de la Teràpia Ocupacional en l’atenció integrada: un repte de coordinació social i sanitària".

 

Terapeutes ocupacionals i altres professionals, estudiants, representants de col·legis professionals de disciplines afins i representants de l'administració pública es van trobar a l'auditori del CCCB en una jornada que va comptar amb una assistència de més de 70 persones.

La taula inaugural va anar a càrrec dels representants de les tres entitats organitzadores; la Sra. Marta Gutiérrez, degana del COTOC, la Sra. Paola Galbany, Degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic-UCC i la Sra. Montserrat Comellas, directora de l'EUIT. També hi va participar el Director dels serveis territorials de Barcelona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Sr. Eliseu Oriol.

La primera presentació va ser a càrrec de la Sra. Anna Vila Rull i del Sr. Sebastià J. Santaeugènia González, que va parlar dels serveis de promoció de l’autonomia personal com un repte de coordinació social i sanitària.

A continuació van intervenir la Sra. Laura Agud i el Sr. Joan Carles Contel, que va exposar el programa d’atenció integrada domiciliària (PAID) i el paper de la Teràpia Ocupacional.

Seguidament el Sr. Roberto Salvador Rabasco va parlar del servei integral de valoració funcional i assistència a la llar “queda’t a casa”.

Posteriorment la Sra. Montse Vázquez Valle va explicar del procés del servei de Teràpia Ocupacional com a recurs del Servei bàsic d’atenció social.

Per últim, va tenir lloc la ponència de la Sra. Verònica Méndez Penela, que va exposar aspectes relacionats amb l’acompanyament en processos de vida.

Les jornades de celebració de la Teràpia Ocupacional són fruit de la col·laboració entre el COTOC, la UVIC-UCC i l'EUIT, les 3 entitats implicades amb el foment del coneixement de la Teràpia Ocupacional a Catalunya.

 

IMG 20181031 WA0005IMG 20181031 WA0004

IMG 20181031 WA0003

IMG 20181031 WA0001

IMG 20181031 WA0002

Comparte

banner colegiate mig es

banner perfil to

banner codi deontologic

Suscríbete al Breus

Mantente informado/a de todo lo que pasa en el COTOC y el mundo profesional de la Terapia Ocupacional
Acepto los Términos y Condiciones

Atención COTOC

El horario de atención es lunes de 15 a 19h y de miércoles a viernes de 10 a 14h.

Se debe concertar cita previa para ir presencialmente a la sede en info@cotoc.cat

logo wis 130x50

Utilizamos cookies de uso propio y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle la comunicación con las personas mediante el análisis de los hábitos de navegación.
Si usted está navegando, considere su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información.