Ja s'han celebrat les VII Jornades Multidisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran

Jornades geriatria webEls passats dies 15 i 16 de març es van celebrar les VII Jornades Multidisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran. Van ser dues les taules en les que van participar terapeutes ocupacionals.

A la taula "L'abordatge en els trastorns de conducta en les persones afectades amb demència" la Sra. Patricia López López va fer una ponència on va parlar sobre propostes d'intervenció en persones afectades amb trastorn conductes i va tenir una gran expectació entre el públic. Va ser molt dinàmica, experiencial i va permetre als participants fer-se una idea sobre la feina que desenvolupa en el seu lloc de treball. 

 

A la taula "Contencions: seguretat i autonomia" va ser el Sr. Roberto Salvador qui va parlar sobre l’adaptació de l'entorn a través de la presentació de novetats tecnològiques i productes de suport, mesures preventives per a evitar el risc de caigudes i l’adaptació en l’entorn de les residències. Aquesta darrera va ser molt interessant i va donar molt debat entre el públic degut al handicap del tema de les contencions.

De cara a les jornades del proper any està previst que el COTOC participi a la Comissió organitzadora d'aquestes Jornades tal i com l'APTOC ha fet aquests darrers dos anys.

Comparte

banner colegiate mig es

banner perfil to

banner codi deontologic

Suscríbete al Breus

Mantente informado/a de todo lo que pasa en el COTOC y el mundo profesional de la Terapia Ocupacional
Acepto los Términos y Condiciones

Atención COTOC

El horario de atención es lunes de 15 a 19h y de miércoles a viernes de 10 a 14h.

Se debe concertar cita previa para ir presencialmente a la sede en info@cotoc.cat

logo wis 130x50

Utilizamos cookies de uso propio y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle la comunicación con las personas mediante el análisis de los hábitos de navegación.
Si usted está navegando, considere su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información.