Gestió col·legial

01 Certificats

En aquest espai pots sol·licitar els següents certificats:

- Certificat d’Alta Col·legial
- Certificat de Baixa Col·legial
- Certificat de Formació Continuada
- Certificat de participació en una Comissió delegada de la Junta de Govern
- Certificat de participació en una Secció (Grup d’Especialització o Grup Territorial)
- Certificat de bones praxis (condicions especials)

Per a sol·licitar-los ens has de fer arribar el document Sol·licitud Certificats COTOCdoc a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per al certificat de bones praxis, ens has de fer arribar el document Sol·licitud Certificat de bones praxis COTOCdoc a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
02 Alta/Baixa del COTOC

Per a donar-te d’alta al COTOC fes click aquí.

Per a donar-te de baixa del COTOC, ens has de fer arribar el següent document Formulari de baixa col·legial doc signat a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

03 Contractar assegurança RC

Si estàs col·legiat/da i vols contractar l’assegurança de Responsabilitat Civil, accedeix a l'enllaç i omple el formulari online amb les teves dades.

Per saber més sobre l’assegurança de Responsabilitat Civil, fes click aquí.

04 Modificar Quota Col·legial

Si la teva situació ha canviat i vols modificar el tipus de quota col·legial a una de les quotes reduïdes, ens has de fer arribar el document de Sol·licitud quota reduïda COTOCdoca Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a canviar de quota reduïda a quota normal, ens pots informar a través d’un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant el teu nom i cognoms, NIF/NIE i núm. de col·legiat.

05 Modificar Dades del col·legiat

Per a modificar les dades personals i professionals, s’ha d’accedir al perfil de col·legiat i clickar sobre “Edita” o, a la finestreta d’accés a l’Àrea del Col·legiat i clickar sobre “Modificar dades usuari”.

Per a modificar les dades bancàries és necessari que ens feu arribar el document Autorització per a la domiciliació bancàriadocamb el nou compte bancari a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Comparteix

banner colegiat mig cat

banner perfil to

banner codi deontologic

Subscriu-te al Breus

Estigues informat/da de tot el que passa al COTOC i el món professional de la Teràpia Ocupacional
Accepto els Termes i Condicions

Atenció COTOC

L'horari d'atenció és dilluns de 15 a 19h i de dimarts a divendres de 10 a 14h.

S'ha de concertar cita prèvia per anar presencialment a la seu a info@cotoc.cat

logo wis 130x50

Utilitzem cookies d'ús propi i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li la comunicació amb les persones mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació.
Si vostè està navegant, consideri el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació.