Assegurança de RC Professional

L'Assegurança de RC és una cobertura que garanteix la Responsabilitat Civil Professional a la que pugui incórrer el terapeuta ocupacional per danys causats tant a usuaris com a tercers, derivats d’errades o omissions comeses en el desenvolupament de la seva professió. Aquesta assegurança no només significa una garantia pels terapeutes ocupacionals, sinó també pels usuaris del servei.

Els terapeutes ocupacionals que exerceixen la professió tenen l’obligació de disposar d’una assegurança que cobreixi la responsabilitat civil que derivi de l’exercici professional de la Teràpia Ocupacional, tal i com disposa l’article 9 de la Llei 7/2006, de 31 de maig, d’exercici de les professions titulades i dels col·legis professionals i l’article 18.j) dels Estatuts del Col·legi. Si en vols saber més fes click aquípdf.

El COTOC ofereix als col·legiats que ho desitgin una Pòlissa Col·lectiva a través de JepCo Consultores. Disposa de dues modalitats de cobertura:

  • Opció 1: 300.000€ amb un cost de 12,74€ anuals
  • Opció 2: 600.000€ amb un cost de 16,56€ anuals

Podeu trobar tota la informació d'aquesta pòlissa al següent enllaç.

Per sol·licitar l'alta de l'assegurança de responsabilitat civil ACCEDEIX A L'ENLLAÇ I OMPLE EL FORMULARI ONLINE AMB LES TEVES DADES!

Comparteix

Segueix-nos a

banner colegiat mig

banner perfil to

banner codi deontologic

Subscriu-te al Breus

Estigues informat/da de tot el que passa al COTOC i el món professional de la Teràpia Ocupacional
I agree with the Termes i Condicions

Atenció COTOC

L'horari d'atenció telefònica és dilluns de 15 a 19h i dimecres i divendres de 10 a 14h.
Telèfon: 93 008 56 78

Per a l'atenció presencial, l'horari és: dilluns de 16,30 a 19h, dimecres de 10 a 12,30h i divendres d'11,30 a 14h

logo wis 130x50