NOU CURS SUBVENCIONAT: MINDFULNESS!

NOU CURS SUBVENCIONAT: MINDFULNESS!

Quan

28/06/2024 - 27/07/2024    
0:00

Tipus curs

MINDFULNESS (30h)

 

Modalitat: Aula Virtual + 1 sessió presencial

Dies de les sessions: 28 de juny i 2, 4, 9, 11, 16, 18, 23, 25 de juliol de 2024

Horari:18:00 a 21:15h (el dijous 25 juliol, presencial de 16:30h a 20:30h)

Lloc: Aula Virtual i el 25/07 presencial de 16:30h a 20:30h, al Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC) (C/ de Casp, 130, 08013 Barcelona)

Docent: Lucia Rodríguez. Psicòloga clínica adults i infanto-juvenil. Especialista en teràpia individual, grupal i de parella. Formadora en meditació, mindfulness, intel·ligència emocional i riureteràpia.

 

Des del COTOC oferim a les persones col·legiades un espai per posar en pràctica l’atenció plena, la calma, l’autoregulació emocional Un espai per cuidar a qui cuida altres, per apropar-vos estratègies per prevenir alteracions de l’estat d’ànim com l’angoixa o la síndrome ansiosa. Un espai només per a tu, proposen la formació en format aula virtual (amb només una sessió obligatòria presencial de 4 h) amb l’objectiu de facilitar l’accés i la participació dels col·legiats/des de tot el territori.

Objectiu de la formació: Identificar les tècniques i els coneixements necessaris per a la millora personal i professional potenciant l’autoconsciència, la gestió del canvi i el benestar general:

– Definir les tècniques de relaxació i respiració com a procediment per a la gestió de les emocions.

– Explicar els nivells de consciència per ampliar l’autoconeixement.

– Aplicar els aprenentatges i les tècniques als diferents àmbits de la vida.

 

Formació 100% subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya gràcies al fet que el COTOC forma part de La Intercol·legial. En col·labora con Egara Formació, poder oferir-vos aquesta formació sense cap cos per vosaltres, a l’estar col·legiats. Assistència obligatòria del 80%!

Per poder inscriure’s és requisit indispensable estar treballant o l’atur al territori català, necessitarem el teu DNI, la nòmina o DARDO del SOC actualitzat del mes anterior a l’inici de la formació, així com enviar el document Annex 1 omplert, el trobareu a la web.

 

Aprofita aquesta oportunitat per gaudir del Mindfulness!

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

ANNEX 1

PROGRAMA FORMATIU

GUIA INSCRIPCIONS