Taula Rodona ALSP

El passat dilluns dia 29 de juliol, la Sra. Silvia Callejas, degana del COTOC, va assistir a la Taula Rodona al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia. La finalitat d’aquesta trobada va ser poder debatre i alhora consensuar el text del“Anteproyecto de Ley de Servicios Profesionales” que està elaborant el Govern Estatal.

En primer lloc va intervenir el Conseller de Justícia, Hble. Sr. Germà Gordó que es va mostrar en contra de les línies mestres dels esborranys no oficials, tant per l’efecte que té sobre les competències de la Generalitat com per l’organització que fa de les professions. També va anunciar que s’ha començat a treballar en una nova llei de col·legis professionals de Catalunya.

En segon lloc es va donar la benvinguda i es va presentar la taula de debat a càrrec del Sr. Santiago Ballester que va expressar el ple suport de la Generalitat als col·legis professionals.

Tot seguit van intervenir els diputats del PP, PSC, CIU, ICV i ERC.

Dolors Montserrat, diputada pel PP a Catalunya, va explicar als assistents noves informacions sobre l’esborrany de l’avantprojecte i va anunciar que es presentarà al Consell de Ministres el proper divendres 2 d’agost.

Per últim es va donar pas al torn de paraula, on van parlar alguns dels representants dels col·legis de Catalunya.

Us mantindrem informats i informades de totes aquelles novetats que vagin sorgint al respecte.