Tercera dosi per a personal de Centres Sanitaris i Sociosanitaris

3a dosi

Alguns de vosaltres ja heu rebut l’SMS i heu pogut demanar cita per a vacunar-vos. Si no heu rebut aquest missatge, podeu mirar de programar la vostra cita a la web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat. Un cop tingueu la cita confirmada, podreu anar al punt assignat amb l’sms de confirmació de cita i un document acreditatiu que permeti identificar-vos com a professional sanitari en exercici (carnet col·legial, contracte, etc.).

Per als professionals que en entrar a la pàgina web troben un missatge que els hi diu “no pots demanar cita” s’habiliten dues vies alternatives per a poder-se vacunar:

1. Via preferent: adreçar-se a un punt de vacunació poblacional sense cita amb el document de declaració responsable complimentat i un document acreditatiu que permeti identificar-lo com a professional sanitari en exercici (carnet col·legial, contracte, capçalera del full salarial).

2. Si per qüestió de distància geogràfica resulta difícil poder-se desplaçar als punts de vacunació poblacional sense cita, podreu demanar hora al vostre centre d’atenció primària per a rebre la vacunació amb el document de declaració responsable complimentat i un document acreditatiu que permeti identificar-vos com a professional sanitari en exercici (carnet col·legial, contracte, capçalera del full salarial, etc.).

Si ets col·legiat/ada, hauràs rebut al mail a més d’aquesta informació, el document amb els Punts de Vacunació disponibles, i el Document de la Declaració responsable.

3a dosi