10es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran

Els propers dies 11 i 12 de març de 2016 es celebraran les 10es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran, organitzades per sis col·legis professionals. 

Un any més el COTOC és al Comitè Organitzador i com a membres en formen part la Sra. Maite Gonzalez i la Sra. Manuela Yerbes, membres del Grup d’especialització de Teràpia Ocupacional per a la Gent Gran del COTOC. 

Aquest any, com a cada edició, l’objectiu principal és poder donar resposta a les necessitats de formació dels professionals, tenint en compte les demandes fetes en anteriors edicions i les darreres novetats del sector, i és per això que us proposem com a eixos centrals a tractar: el treball en equip, els ingressos a la residència, les tecnologies de la informació i la comunicació i els problemes amb l’eliminació urinària, entre d’altres.

Com en d’altres anys, la Teràpia Ocupacional és present en les taules rodones i tallers pràctics que giraran entorn a diverses temàtiques. La terapeuta ocupacional Inés Barriga participa a la taula “Estratègies per a no contenir” i, d’altre banda, la terapeuta ocupacional Oihana Arizmendi durà a terme el taller: “Sedestació i mobilitzacions”.

El COTOC posa a disponibilitat dels membres del Grup d’Especialització de Gent Gran un descompte del 20% a les inscripcions de les Jornades.

Podeu consultar la web i el programa aquí.