La Seu del COTOC – Cessió d’espais

La seu del COTOC actualment està ubicada a la planta baixa, despatx 5, de l’edifici del COACB al carrer Casp, 130 de Barcelona. Aquest és un edifici que es troba a l’Eixample de Barcelona, al costat de la Plaça Tetuan situada a la cruïlla de la Gran Via de les Corts Catalanes amb el passeig de Sant Joan. Un espai molt ben comunicat amb transport públic, tant amb Metro, Bus com en Renfe i disposa d’aparcament per a bicicletes plegables.

Si ets una persona col·legiada tens a la teva disposició sales de reunions gratuïtes per a l’ús puntual, sempre amb reserva prèvia i la corresponent acreditació per accedir a l’edifici.  Aquest espai té una capacitat per a 6 persones (si el grup fossin més persones ens ho podeu comunicar i intentarem gestionar-ho), disposa de climatització, Wi-Fi, projector, ordinador i pantalla per realitzar reunions híbrides. Un entorn molt acollidor per dur a terme reunions de grups de treball, tasques de recerca, elaborar projectes, entre d’altes, sempre relacionats amb la professió i el COTOC. Com a col·legiats també podeu accedir a descomptes per al lloguer de sales de formació o realització d’actes.

Aquests espais estaran oberts de dilluns a divendres, de 9 a 21 hores. 

Per sol·licitar la reserva de l’espai, sempre amb un mínim de 7 dies d’antelació, has d’enviar un correu electrònic a info@cotoc.cat. Recorda posar el teu nom, número de col·legiat/da, DNI, grup de treball o comissió que pertanys i el dia i l’hora/s que vols reservar. 

També, disposem d’aules de formació i una sala d’actes per a l’ús puntual per les activitats organitzades des del COTOC. Aquests són espais confortables, equipats amb climatització, Wi-Fi gratuïta, material audiovisual, entre d’altres.  

A continuació podeu veure fotografies actuals dels espais.

SEU DEL COTOC A L’EDIFICI DEL COACB

cotoc al coacb 1
cotoc al coacb 2

SALES DE REUNIONS

sala de reunions 1
sala de reunions 2

AULES DE FORMACIÓ

aula formacio 1
aula formacio 2

SALA D’ACTES

sala actes 1
sala actes 2