26 de novembre de 2022. Jornada del Dia Internacional de la Teràpia Ocupacional

El passat 26 de novembre de 2022 es van celebrar, en la nova seu del Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC), la Jornada “Promoció de la Salut: abordatges comunitaris” del Dia mundial de la Teràpia Ocupacional organitzades pel COTOC, la universitat de Terrassa (EUIT) i la Universitat de Vic (UVic-UCC) i amb el reconeixement europeu de la ENOTHE.

Jornades inaugurades pels representants de les tres entitats organitzadores, la Dra. Montserrat Comellas, directora de l’EUIT, el Dr. Eduart Minobes, vicedegà de la FCB UVic-UCC i la Sra. Carme Olivera, degana del COTOC, a més de la Sra Marta Segura i Bonet, directora General de l’Autonomia Personal i la Discapacitat (delegada pel M.Hble President).

Vam tenir l’oportunitat d’escoltar terapeutes ocupacionals implicats en abordatges comunitaris com al Dr. Josan Merchán, la Sra. Montse Gabaldà, el Sr. Marco Antonio Raya, la Sra. Núria Plaza, la Sra. Alba Soler i al Dr. Salvador Simó.

A més vam poder comptar la presència de representants de diferents organismes del govern, departament de salut, de drets socials i institucions com la Dra. Ariadna Mas, directora assistencial d’Atenció Primària i a la Comunitat de l’ICS, la Sra. Magda Casamitjana, directora del Pacte Nacional de Salut Mental i el Dr. Rafael Ruiz, de Direcció Estratègica d’Atenció Primària i Comunitària del Departament de Salut.

Una jornada amb més de 150 assistents on els terapeutes ocupacionals, i professionals d’altres àrees, vam tenir l’oportunitat de tornar a trobar-nos, compartir punts de vista, i sobretot per fer xarxa.

#TOsuma !