Assemblea General Ordinària del COTOC del 21 de desembre de 2013

El passat dia 21 de desembre es va celebrar la primera Assemblea General Ordinària del COTOC.Assemblea 21 des 2013 web 3

En primer lloc, la degana del COTOC, la Sra. Silvia Callejas, va donar la benvinguda a les i els assistents.
Seguidament es va aprovar l’acta anterior per majoria absoluta i per últim es va donar pas a la presentació del pressupost per al proper 2014, presentat per la tresorera del COTOC, la Sra. Patricia Martínez, que va ser aprovat, també, per majoria absoluta.

Assemblea 21 des 2013 web 1

Un cop finalitzada l’assemblea es va donar pas a un espai informatiu i de debat sobre dos dels temes d’actualitat que afecten de manera significativa la Teràpia Ocupacional, per una banda l’Avantprojecte de Llei de Serveis i Col·legis Professionals i per l’altra, l’acord signat entre l’ICASS i les principals patronals de centres de gent gran.

 

Arran d’ambdós temes i d’altres que van anar sorgint es va crear un debat entre els col·legiats que va enriquir la jornada.Assemblea 21 des 2013 web 2

Des de la Junta de Govern del COTOC volem agrair la participació dels assistents i desitgem que les properes assemblees siguin també un espai obert a la participació i l’ocasió per a trobar-nos.

Les persones col·legiades podreu consultar properament l’acta de l’assemblea a la web del COTOC.