Assistència a l’Assamblea General Extraodinària del Consejo General de Colegios de Terapeutas Ocupacionales

El Consejo General de Colegios de Terapeutas Ocupacionales (CGCTO) ha celebrat l’Assemblea General Extraordinària el passat 18 de març de 2023. La degana del col·legi COTOC va estar present en aquesta important reunió.

Durant l’assemblea, es va aprovar la unificació de WFOT-COTEC, amb la creació d’una comissió internacional per impulsar l’optimització de processos i les sinèrgies de la representació internacional. Aquesta unió va ser possible gràcies a l’entrada de COTOC en el CGCTO l’any 2022.

A més, es va aprovar una modificació dels pressupostos per a l’any 2023 i es va escollir la nova junta del CGCTO per al període 2023-2027. L’única candidatura presentada va ser elegida per unanimitat de tots els col·legis, cobrint així tots els càrrecs vacants.

Aquesta assemblea ha estat un pas important per al CGCTO, ja que ha permès la unificació de dues grans organitzacions i ha establert una nova junta per continuar treballant en la millora de la teràpia ocupacional a nivell nacional i internacional.