Canvis en l’assessoria fiscal, laboral i comptable al col•legiat

Des de l’1 d’abril, l’assessorament fiscal, laboral i jurídic a col·legiats anirà a càrrec de la firma Fàbrega Consultors.

Tens dubtes sobre si pots demanar una excedència? hi ha algun concepte de la teva nòmina que no entens? No saps com fer-te autònom? T’han dit que et pots jubilar però no saps com et quedarà la pensió? Vols contractar a una persona i no saps els passos que has de fer? A través d’aquest servei donarem resposta a aquestes preguntes i moltes més.

Pots consultar amb els nous assessors fiscals, laborals i jurídics per al col·legiat del COTOC. Aquest servei ofereix la possibilitat de consultar qualsevol dubte via mail, telèfon o de forma presencial sense cap cost al col·legiat i si s’ha de fer un estudi més profund o alguna gestió concreta tindràs un 20% de descompte sobre la seva tarifa.

A més, si ets autònom pots comptar amb un preu especial (95€/trimestre) en cas que desitgis que et portin els comptes més habituals.

Per a consultar les seves tarifes, saber quins serveis entren a l’assessorament a autònoms o realitzar qualsevol altra pregunta posa’t en contacte amb legislacio@cotoc.cat.