Celebració del dia de la TO de l’any 2014 al COTOC!

Dia de la TO 2014 3 web

El passat 25 d’abril vam celebrar el dia de la Teràpia Ocupacional a la seu del COTOC. Un acte d’entrada lliure i obert a tothom que va omplir la Seu del COTOC de gom a gom.

Dia de la TO 2014 1 webEnguany el COTOC va programar dues ponències que van interessar molt al públic assistent. En primer lloc la Sra. Dúnia Flores i la Sra. Mireia Punsí van presentar La col·laboració entre entitats socials com a eina de prevenció de la dependència institucional”.

 

Dia de la TO 2014 2 webTot seguit es va donar pas a la segona ponència Presentació de resultats del Programa de suport post-alta a persones amb dany cerebral adquirit i a les seves famílies a l’entorn comunitari a càrrec de la Sra. Cristina Bonet i la Sra. Catina Comas.

Dia de la TO 2014 4 webEn acabar les ponències es va homenatjar el recorregut professional i la vinculació amb el món de la Teràpia Ocupacional a Catalunya de la terapeuta ocupacional Sra. Pepa Adrados, Dia de la TO 2014 5 webrecentment jubilada.

Com cada any, el deliciós pica-pica i algun refrigeri van animar encara més la jornada, un moment de retrobaments i noves coneixences.