Celebració del dia de la TO de l’any 2015 del COTOC!

Dia de la TO 2015 2El passat 25 d’abril, després de l’Assemblea General Extraordinària, vam celebrar el dia de la Teràpia Ocupacional. Un acte d’entrada lliure i obert a tothom que va omplir el Tecnoespai de gom a gom amb col·legiats, futurs col·legiats, representants d’entitats, terapeutes ocupacionals de renom i altres professionals. Una participació sense precedents amb moltes cares noves.

Dia de la TO 2015 1Enguany el COTOC va programar dues ponències, per una banda la presentació d’un document elaborat per la Junta sobre el perfil del terapeuta ocupacional anomenat “La teràpia Dia de la TO 2015 3ocupacional quan, on i per a què” a càrrec de la Sra. Jennifer Gallego, terapeuta ocupacional i membre de la junta de govern del COTOC i per altra, una ponència sobre la figura del terapeuta ocupacional en la intervenció de Serveis Socials, que va ser a càrrec de la Sra. Mieke Gerritsma, terapeuta ocupacional i pionera de llarg recorregut en aquest àmbit.

Dia de la TO 2015 4Ambdues presentacions van captar l’atenció del públic que va intervenir realitzant interessants preguntes.

Dia de la TO 2015 5Destaquem la bona organització de la jornada, duta a terme per la nova Vocalia de Difusió representada per la Sra. Manuela Yerbes i la comissió que ella mateixa coordina, la Comissió de Difusió i Competències.

Com cada any, el desitjat pica-pica i algun refrigeri van animar encara més la jornada i va facilitar el retrobament entre terapeutes ocupacionals.