“Cocina sin barreras”, un llibre publicat per la Fundació Nexe

La Fundació Nexe acaba de publicar un llibre anomenat “Cuina Sense Barreres”, que té com a objectiu promoure la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i/o en situació de vulnerabilitat a través de la cuina.

Aquest llibre, que conté receptes adaptades a diferents capacitats, pretén fomentar l’autonomia i independència de les persones amb discapacitat, així com la seva integració social. A més, cerca oferir eines útils per a les persones que treballen en el sector de l’hostaleria i la restauració, amb la finalitat que puguin fer els seus establiments més accessibles i acollidors per a totes les persones.

La publicació de “Cuina Sense Barreres” ha estat possible gràcies al treball conjunt d’un equip multidisciplinari de professionals de la cuina, la nutrició i la discapacitat, que ha elaborat i adaptat les receptes perquè siguin accessibles a tots. A més, el llibre compta amb la col·laboració de xefs reconeguts i persones amb discapacitat, que han aportat la seva experiència i coneixements per a fer del projecte una realitat.

La Fundació Nexe s’enorgulleix de presentar aquest llibre, que és un pas més en la seva labor de fomentar la inclusió social i laboral de les persones més vulnerables de la nostra societat. “Cuina Sense Barreres” ja està disponible de forma gratuïta.
Podeu trobar-lo aquí: https://nexefundacio.org/botiga/llibre-cocina-sin-barreras/