Dia de la TO 2016!

Celebració del dia mundial de la TO de l’any 2016 del COTOC!

En motiu de la celebració del Dia Mundial de la Teràpia Ocupacional el Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC), l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT) i la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya (UVIC_UCC) us convidem a l’acte “Experiències de teràpia ocupacional en infància” que es durà a terme el dissabte 29 d’octubre del 2016 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

És una activitat oberta dirigida a professionals, entitats i familiars que pretén oferir una oportunitat d’intercanvi d’experiències de terapeutes ocupacionals que treballen en l’àmbit de la infància, dins l’equip interdisciplinar d’un CDIAP, a l’escola, en diferents recursos hospitalaris així com en la coordinació amb diferents serveis del territori. 

Inscripcions gratuïtes Per realitzar les inscripcions envieu un correu electrònic a info@cotoc.cat
Data límit d’inscripció: 15 d’octubre de 2016

S’adjunta cartell amb tota la informació.

En motiu de la celebració la Comissió de difusió del COTOC ha organitzat el “1r Concurs de difusió de la Teràpia ocupacional” que consisteix en realitzar activitats originals de difusió dirigides a donar a conèixer la figura del terapeuta ocupacional i el seu rol professional durant la setmana del 24 al 30 d’octubre del 2016.
 
En aquest concurs poden participar els col·legiats o estudiants de Teràpia Ocupacional, agrupant-se en un màxim de vuit persones. Les activitats són de temàtica lliure i poden anar adreçades a la població general i/o a professionals. Aquestes es presentaran en un resum format fotogràfic o vídeo i es publicaran al Facebook del COTOC. Guanyaran les tres activitats que tinguin més m’agrades. Els premis són una dotació econòmica en formació contínua al COTOC o per a llibres d’interès per la professió: 300€  al primer premi, 150€ per la segona activitat més votada i, per últim, 50€ pel tercer premi.

Per participar al concurs cal omplir el formulari d’inscripció i consultar i acceptar les bases del concurs.

Anima’t i participa!