El 25 d’abril celebrem el dia de la TO!

pdf

Tal i com us vam informar dies enrere el dijous dia 18 d’abril és el dia de la Teràpia Ocupacional a nivell Estatal. És per aquest motiu que el COTOC ha organitzat una trobada per a celebrar-ho!

L’acte es celebrarà el proper divendres dia 25 d’abril a les 19:30h. a la seu del COTOC. Serà una tarda ben especial doncs hem organitzat dues ponències molt interessants de projectes que s’estan duen a terme a nivell comunitari.

L’acte és gratuït i obert a tothom!

El programa és el següent:

19:30h. Obertura de portes i benvinguda als assistents

20:00h. Primera Ponència

  • La col·laboració entre entitats socials com a eina de prevenció de la dependència instituciona. A càrrec de la Sra.Dúnia Flores (Terapeuta Ocupacional del Centre d’Acollida Convent dels Franciscans) i la Sra. Mireia Punsí (Treballadora Social de la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu).
    Fent click aquí pdftrobareu més informació sobre la ponència.

20:45h. Segona ponència

  • Presentació de resultats del Programa de suport post-alta a persones amb dany cerebral adquirit i a les seves famílies a l’entorn comunitari. A càrrec de la Sra.Cristina Bonet (Terapeuta Ocupacional del PADES de l’Institut Guttmann) i la Sra. Catalina Comas  (Terapeuta Ocupacional de Fisiogestión).

             Fent click aquí pdftrobareu més informació sobre la ponència.

21:30h. Piscolabis i Clausura de l’Acte

 

Feu click aquí jpgper a consultar el cartell.