El COTOC a la Festa Major de Torre Llobeta i Vilapicina 2014

Festes barri 2Tal i com us vam informar enguany per primera vegada el COTOC ha participat, amb dues activitats, a la Festa Major del Barri on roman ubicada la seu. Aquesta participació ha tingut l’objectiu de donar a conèixer la professió entre els veïns del barri i establir vincles de col·laboració entre entitats

Festes barri 3Festes barri 4

Dissabte 4 d’octubre es va participar a la Fira d’entitats del barri en un ambient distès i festiu. Els veïns es van acostar al nostre estand per conèixer el col·legi i la nostra professió. Alhora es va repartir tríptics explicatius amb el contacte del COTOC i es va exposar una petita mostra de  productes de suport.

 

Festes barri 1Dimecres 8 d’octubre es realitzà una jornada de portes obertes. Aquesta va esdevenir una xerrada agradable ambels veïns que entraren encuriosits per conèixer què és i què fa la teràpia ocupacional. Per finalitzar es va realitzar una petita mostra de productes de suport. Els assistents van marxar amb una valoració positiva de la trobada i una idea prou completa de la nostra tasca laboral.

Aquesta ha estat una de les primeres activitats de la Comissió de difusió i Competències Professionals del COTOC. 
Si vols contactar amb aquest grup envia un correu electrònic a vicedeganat@cotoc.cat.