I JORNADA DE REHABILITACIÓ EN EL TRACTAMENT DEL CÀNCER DE MAMA

Barcelona, 18 d’octubre de 2023.

El Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya, COTOC, i la companyia grega COCO-MAT s’han unit per organitzar la I Jornada de Rehabilitació en el tractament del càncer de mama.

L’objectiu és divulgar el paper que tenen els diferents professionals de l’equip de Rehabilitació en el tractament del càncer de mama, destacant la importància crucial del treball en equip.

Durant la jornada, COCO-MAT, a través del seu programa “Pillow Positive Project”, donarà als hospitals i entitats participants el “coixí cor positiu”, especialment dissenyat i fabricat en cotó orgànic i llana verge hipoal·lèrgica, per a les persones en la primera fase postoperatòria.

Aquesta jornada està dirigida a tots els professionals que formen part del programa de rehabilitació: metges, infermeres, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, treballadores socials, dietistes-nutricionistes, psicòlegs, entre d’altres. També són convidats els centres assistencials que donen atenció a aquestes persones, les entitats col·laboradores, així com els propis usuaris i usuàries, familiars i cuidadors/es o població interessada en aquesta temàtica.

Inscripcions aquí: https://forms.gle/ZxiXAs8y1YJ5MsfF7