“I Jornada sobre el Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) a Catalunya: Compartint Coneixements i Oportunitats”

El 6 d’octubre de 2023, el Col•legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC) participa amb entusiasme en la I Jornada sobre el Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) a Catalunya. Aquest esdeveniment ha estat organitzat amb èxit per l’Associació TOC Catalunya i ha tingut lloc al Col•legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Aquesta jornada ha estat una oportunitat única per compartir coneixements i debatre sobre l’abordatge integral de les necessitats d’adults, infants i adolescents que conviuen amb el TOC, així com els seus drets com a ciutadans.

Volem expressar el nostre sincer agraïment per l’oportunitat de ser-hi presents i per poder presentar-hi la ponència titulada ‘La Teràpia Ocupacional dins del tractament del TOC,’ que ha estat a càrrec de Silvia Miquel, terapeuta ocupacional i especialista en Salut Mental, i actual secretària de la junta del COTOC, així com referent del grup d’especialització de Salut Mental del COTOC.

A més, volem destacar la presència del nostre deganat en aquest esdeveniment en representació del Col•legi professional, reafirmant així el nostre compromís amb l’avanç de la professió i les oportunitats per als terapeutes ocupacionals, professionals de la salut, a Catalunya.