Interessants xerrades pre-Formatives del COTOC

El passat dia 31 de maig van tenir lloc, a la seu del COTOC, les quatre xerrades relacionades amb les ofertes formatives que oferirà el Col·legi el proper curs.

La Sra. Catalina Comas i la Sra. Jennifer Gallego, les vocals de formació continuada del COTOC, van rebre als assistents.

La Sra. Oihana Arizmendi (terapeuta ocupacional i fisioterapeuta) va fer una xerrada molt interessant sobre l’Ergonomia i la importància de la postura sana durant l’activitat.

A continuació, la  Sra. Noelia García (terapeuta ocupacional i psicòloga) va explicar les seves experiències en la participació comunitària activa a través de l’oci. 

Va seguir la ponència del Sr. Ivan González (terapeuta ocupacional i psicodramatista) que ens va reivindicar la importància del terapeuta ocupacional dins de la Teràpia sexual i afectiva. 

I per últim, la Sra. Estefanía Montiel (terapeuta ocupacional i psicomotricista) va exposar conceptes molt reveladors en l’abordatge terapèutic en la infància.

Els assistents van sortir satisfets de les xerrades pre-formatives i van proposar fer un taller sobre anatomia i funcionalitat.