Presentació del Codi Deontològic del COTOC

El passat 29 de setembre va tenir lloc l’acte de presentació del Codi Deontològic del COTOC a la Casa Elizalde de Barcelona. Cal destacar la gran afluència de públic que va assistir a la celebració.

L’acte es va obrir de mà de la degana del COTOC, la Sra. Marta Gutierrez, qui va donar pas al Sr. Josep Barceló, Coordinador de la Taula Lletrada de l’Associació Intercol·legial.

El Sr. José Javier Ordóñez Echeverria, advocat, mediador i professor de dret a l’Institut Borja de Bioètica, que ha col·laborat en l’elaboració del Codi, va destacar, en la seva intervenció, la importància de la teràpia ocupacional en la nostra societat i la gran transcendència en l’elaboració del codideontològic.

A continuació, la Sra. Roser Massana, vocal de legislació i coordinadora de la comissió per la creació del codi deontològic, va explicar l’evolució de l’elaboració del codi des de l’any 2013, presentació molt enriquidora i clara del què va suposar tot el procés.

Per finalitzar, es va obrir un torn de paraula amb aportacions molt interessants per part dels assistents.

Com a cloenda final de l’acte, el públic va poder gaudir de música de piano en directe i un còctel. Espai informal on es va poder compartir, entre tots els assistents, sobre la teràpia ocupacional. 

{gallery}codideontologic{/gallery}