Serveis als col·legiats

El COTOC ofereix els següents serveis a les seves col·legiades i col·legiats:

01 Accés a l'Àrea del Col·legiat / Perfil: tots els col·legiats disposen d’un nom d’usuari i contrasenya per accedir a un àrea de la pàgina web amb informació rellevant i restringida per als col·legiats i d’un perfil professional on mostrar les dades que cada col·legiat desitgi.

02 Comunicacions: el COTOC edita La Revista del COTOC, una publicació semestral per als seus col·legiats; publica de manera regular notícies d’actualitat relacionades amb la professió; mensualment envia el Breus, un butlletí electrònic amb un recull de les notícies més rellevants d’aquest període; ...

03 Biblioteca: el COTOC té a la disposició de les persones col·legiades el servei de Biblioteca; disposa d’un fons documental al servei dels col·legiats; facilita l’accés a la consulta d’algunes revistes internacionals de TO;...

04 Formació Contínua: els col·legiats podran gaudir de descomptes especials en els cursos que organitza el COTOC. També podran gaudir-ne en aquelles entitats amb conveni signat. (+info)

05 Intercanvi professional: des del COTOC s’organitzen diferents espais d’intercanvi com són xerrades, la celebració del dia de la TO, intercanvis formatius entre col·legiats,...

06 Comissions delegades de la junta de govern i Seccions (Grups d’especialització i Grups territorials): són agrupacions de persones col·legiades que desenvolupen activitats relacionades amb una temàtica concreta en benefici dels seus propis objectius i de les finalitats de l'entitat. (+info )

07 Assessorament laboral, fiscal i jurídic: els col·legiats podran disposar d’assessorament sense cost addicional amb una empresa externa i gaudir d’un descompte especial en les gestions dutes a terme. (+info)

08 Borsa de Treball: el COTOC ofereix un servei de borsa de treball exclusiu pels col·legiats. (+info)

09 Assegurança de Responsabilitat Civil Professional: els col·legiats podran gaudir opcionalment d'aquesta pòlissa col·lectiva a un preu molt reduït. (+info)

10 Assessorament bancari i financer: els col·legiats podran gaudir d’aquest assessorament i altres avantatges a través del conveni signat entre el COTOC i Sabadell Professional. (+info)

11 Descomptes a entitats amb conveni: el COTOC disposa d’una sèrie de convenis signats amb diferents empreses per tal que els col·legiats puguin gaudir d’una sèrie de descomptes en les seves compres. (+info)

Comparteix

banner colegiat mig cat

banner perfil to

banner codi deontologic

Subscriu-te al Breus

Estigues informat/da de tot el que passa al COTOC i el món professional de la Teràpia Ocupacional
Accepto els Termes i Condicions

Atenció COTOC

L'horari d'atenció és dilluns de 15 a 19h i de dimarts a divendres de 10 a 14h.

S'ha de concertar cita prèvia per anar presencialment a la seu a info@cotoc.cat

logo wis 130x50

Utilitzem cookies d'ús propi i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li la comunicació amb les persones mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació.
Si vostè està navegant, consideri el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació.