Assessorament

ASSESSORAMENT FISCAL I JURÍDIC:

El COTOC ofereix als col·legiats de forma gratuïta assessorament fiscal i jurídic. Tens l’opció de fer aquesta consulta telefònicament o per correu electrònic facilitant el número de col·legiat. Si un cop dut a terme l’assessorament, es decideix tirar endavant qualsevol gestió o s’ha de fer un estudi més profund del teu cas, aquest tindrà un descompte del 20%.

Assessorament Fiscal: ofereix assessorament pel que fa a les accions relacionades amb l’exercici lliure de la professió. L’orientació pot ser fiscal i comptable i correspondria a qüestions relacionades amb, per exemple, l’IVA, l’IRPF, hisenda, compliments de requisits d’autònoms, etc.

Assessorament Jurídic: ofereix assessorament pel que fa a algunes qüestions jurídiques que tinguin relació amb el fer professional ja sigui l’accés a la professió i/o les condicions legals per exercir-la, clàusules de contractes, etc.

Com i quan contactar?
Per efectuar qualsevol consulta s’ha de facilitar el número de col·legiat.
Les consultes es poden resoldre per telèfon o correu electrònic.

EIO ASESORES

logo eio FACILITAT PER EMPRESA

 

 


Persona de contacte: Eva Ibáñez
Telèfon: 931625345
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Adreça: C/ Barcelona núm. 54, L'Hospitalet de Llobregat
Horari atenció telefònica: de 9 a 14h i de 15,30 a 19h (de dilluns a dijous) i de 9,30 a 14h (els divendres).

 

ASSESSORAMENT LABORAL:

El COTOC ofereix als col·legiats de forma gratuïta assessorament laboral. Tens l’opció de fer aquesta consulta telefònicament, per correu electrònic o de manera presencial facilitant el número de col·legiat. Si un cop dut a terme l’assessorament, es decideix obrir expedient amb l'advocada laboralista, aquest tindrà un descompte del 30% sobre el preu de no col·legiat. 

Assessorament Laboral: ofereix assessorament en relació als dubtes laborals com acomiadaments, convenis, contractes, jubilacions, sancions, permisos (maternitat, etc.), carrera professional, etc.

Com i quan contactar?
Per efectuar qualsevol consulta s’ha de facilitar el número de col·legiat.
Les consultes es poden resoldre per telèfon, correu electrònic o presencialment.

FRANCISCO JAVIER COMABELLA
Gran Vía Carlos III 98 8ª Planta
Edificios Trade - Torre Norte
08028 Barcelona
Teléfono: 00 34 932657844
Fax: 00 34 932652687
Web: digestum.es

 

ASSESSORAMENT BANCARI I FINANCER:

Logotip Banc SabadellGràcies a l’acord signat entre el COTOC i Sabadell Professional, el col·legiat disposa d’una sel·lecció de serveis financers exclusius, adaptats a l’activitat professional que desenvolupa i a la seva economia personal. (+info)

Tant les persones que disposin d'un compte a Banc Sabadell com les que obrin un compte Expansió Pro, domiciliant la quota de col·legiat del COTOC gaudiran d'un 10% de descompte a la quota anual de col·legiat.

 

Comparteix

banner colegiat mig cat

banner perfil to

banner codi deontologic

Subscriu-te al Breus

Estigues informat/da de tot el que passa al COTOC i el món professional de la Teràpia Ocupacional
Accepto els Termes i Condicions

Atenció COTOC

L'horari d'atenció és dilluns de 15 a 19h i de dimarts a divendres de 10 a 14h.

S'ha de concertar cita prèvia per anar presencialment a la seu a info@cotoc.cat

logo wis 130x50

Utilitzem cookies d'ús propi i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li la comunicació amb les persones mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació.
Si vostè està navegant, consideri el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació.