COTOC WEBINAR: Kinaesthetics ACP mobilitzacions

COTOC WEBINAR: Kinaesthetics ACP mobilitzacions

Quan

10/10/2023    
19:00 - 20:30

Inscripcions

Bookings closed

Tipus curs

COTOC WEBINAR: Kinaesthetics ACP mobilitzacions

dimarts 10 d’octubre de 19h a 20:30h

Gratuït on line 1,5 hores

COTOC WEBINAR: Kinaesthetics es pot traduir com a “art i ciència de la percepció del moviment” (kinesis = moviment, aisthesis = sensació, percepció).


Aquesta webinar gratuïta és dirigida a tot el personal sanitari i sociosanitari que treballa atenent persones amb mobilitat reduïda: infermeres, auxiliars d’infermeria, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, tècnics en atenció a la dependència… Així com professionals que treballen en centres de neurorehabilitació, tant d’infants com adults.

 

També recomanem aquesta webinar per a professionals que treballin a l’àmbit de l’educació especial amb infants afectats motriument, que vulguin aprendre a realitzar mobilitzacions d’una manera amorosa i fomentant l’autonomia personal de l’infant.

Per participar en la webinar és imprescindible omplir el formulari d’inscripció. Una setmana abans rebràs l’enllaç amb accés a la sessió online, data límit d’inscripció dijous 05/10. Aquesta webinar és introductòria per una posterior formació de 40 hores 100% subvencionada. La inscripció a la webinar és independent a les inscripcions al curs.

Docente: Mercedes Fernández Doblado. Pionera i actualment única docent de Kinaesthetics a Espanya. Diplomada en Teràpia Ocupacional per la Universitat de Saragossa l’any 1999, des de llavors i fins a la data d’avui ha treballat sempre en l’àmbit de la rehabilitació neurològica. Realitza la formació de Kinaesthetics a Alemanya (Nivells 1 i 2) i Suïssa (Nivell 3). Imparteix formació de Kinaesthetics a Espanya des de l’any 2011.

 
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ:

Inscripcions

Les inscripcions estan tancades per a aquest curs.