CONVOCATORIA XIII ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2021

Benvolguts/des col•legiats/col•legiades,Donada la situació excepcional que estem vivint degut a la pandèmia generada per la COVID-19 i seguint amb les recomanacions sanitàries del Departament de Salut de la Generalitat, la junta de govern ha considerat celebrar la XIII Assemblea General Ordinària de manera virtual el dissabte 24 d’abril de 2021 mitjançant la plataforma digital ZOOM.

CONVOCATÒRIA DE LA XIII ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA del Col•legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya

El dia 27 de març de 2021 la Junta de Govern del COTOC, de conformitat amb el que estableixen els articles 25 i 59 dels Estatuts vigents, va acordar convocar l’assemblea general ordinària.

Data: 24 d’abril de 2021
Lloc: Accés virtual mitjançant la plataforma digital ZOOM.
1a convocatòria: 09:30h
2a convocatòria: 10:00h

L’assemblea quedarà vàlidament constituïda i prendrà acords quan, en primera convocatòria, hi concorri la majoria de les persones col•legiades de ple dret i, en segona convocatòria, sigui quin sigui el nombre de persones col•legiades assistents.

ORDRE DEL DIA:
1. Benvinguda als i les assistents
2. Presentació de la nova junta
3. Aprovació, si escau, de l’acta anterior (Assemblea General Ordinària del COTOC núm. XII de 3 d’octubre de 2020)
4. Presentació, reflexió i aprovació si procedeix de la Memòria d’activitats del COTOC 2020.
5. Presentació, reflexió i aprovació si procedeix de la liquidació del pressupost vençut, l’inventari-balanç de situació i de l’informe d’auditoria de l’exercici 2020.
6. Presentació, reflexió i aprovació si procedeix del pressupost d’ingressos i despeses del 2021.
7. Precs i preguntes.

Uns dies abans rebreu tota la documentació que es sotmetrà a votació a l’assemblea així com les directrius/instruccions per poder entrar a la plataforma i realitzar el vot.
Per tal de facilitar les tasques i no retardar l’inici de la reunió us preguem que confirmeu assistència abans del dia 21 d’abril de 2021, a l’enllaç: https://forms.gle/nKFV3crZbvXwsH5D9

DELEGACIÓ DE VOT:
Els Estatuts del COTOC (art. 29.3) especifiquen que cada col•legiat pot ser representant d’un màxim de dos vots delegats.
Si es desitgés delegar el vot en un/a representant (col·legiat/da del COTOC) cal fer-ho mitjançant una autorització signada pel delegant i enviar-la a secretaria@cotoc.cat abans del 21 d’abril de 2021. Feu clic aquí per a descarregar el model de delegació de vot.

Per a més informació podeu consultar a info@cotoc.cat o al telèfon 606 50 85 28. Si us plau, confirmeu assistència per a poder donar-vos permís a la plataforma.Atentament,

Carme Olivera Noguerola
Degana del COTOC