EL COTOC ES REUNEIX AMB EL COTEC I LA WFOT

El passat 10 de juny les Sres. Marta Gutiérrez i Roser Massana, degana i vocal de legislació del COTOC, van participar a la reunió convocada pel Council of Occupational Therapists for the European Countries (COTEC). 
Va ser una sessió on ens vam reunir entitats internacionals: la World Federation of Occupational Therapists (WFOT) i COTEC, amb estatals: Comité Gestor del Consell General de Col·legis de Teràpia Ocupacional (CGCTO), Asociación Profesional Española de Terapeutas Ocupacionales (APETO), Conferencia Nacional de Decanos de Terapia Ocupacional (CNDEUTO), Sociedad Científica Nacional de Terapia Ocupacional (SOCINTO) i representants de diferents Col·legis i Associacions autonòmiques.
Durant la primera part de la reunió es va fer una presentació del COTEC, una altra de la WFOT, de l'APETO i del CGCTO. Durant la segona part es van debatre diferents aspectes sobre com i qui havia de ser el representant estatal en ambdues entitats internacionals. Actualment aquesta funció l'està exercint l'APETO, però la propera creació del Consell General implicarà canvis organitzatius a nivell internacional. 

 IMG 20170612 WA0001

Comparteix

Segueix-nos a

banner colegiat mig

banner perfil to

banner codi deontologic

Subscriu-te al Breus

Estigues informat/da de tot el que passa al COTOC i el món professional de la Teràpia Ocupacional
Termes i Condicions

Atenció COTOC

L'horari d'atenció telefònica és dilluns de 15 a 19h i dimecres i divendres de 10 a 14h.
Telèfon: 93 008 56 78

Per a l'atenció presencial, l'horari és: dilluns de 16,30 a 19h, dimecres de 10 a 12,30h i divendres d'11,30 a 14h

logo wis 130x50