Informe-resum dels resultats obtinguts sobre l’impacte de reducció d’hores assistencials a residències.

pdf

En relació al qüestionari que us vam passar fa uns mesos per quantificar l’impacte de reducció d’hores d’assistència a les residències geriàtriques, us fem arribar un primer informe-resumpdf en clau interna del resultats obtinguts pels cinc col·legis que formem part de la plataforma de mobilització contra la mesura (Educadores i Educadors Socials, Fisioterapeutes, Psicòlegs, Terapeutes Ocupacionals i Treball Social).

Les limitacions metodològiques d’aquest primer sondeig fan que les dades siguin aproximatives i, segurament, en alguns aspectes esbiaixades, i per aquest motiu de moment no les farem públiques ni n’extraurem cap pronunciament oficial, però les respostes –amb observacions qualitatives en molts casos— ens han estat molt útils per copsar la situació als centres d’atenció a gent gran. Us agraïm molt la vostra participació!

Un cop haguem decidit les properes accions conjuntes en el marc de la mobilització (que podrien incloure una segona onada del qüestionari, millorat i ampliat) i el procés per dissenyar un model d’atenció sostenible i de qualitat, us n’informarem i esperem continuar comptant amb les vostres valuoses aportacions.