Jornada sobre la integració de l’atenció a persones fràgils, PCC i MACA a Catalunya

El 15 de novembre de 2023, el Col•legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya va assistir presencialment a la Jornada sobre la integració de l’atenció a persones fràgils, amb cronicitat complexa (PCC) o avançada (MACA) a Catalunya. L’esdeveniment es va dur a terme a l’Auditori del Col•legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

Durant la jornada, es van compartir experiències de bones pràctiques, destacant la presentació del Sr. Juan Antonio López i la Sra. Núria Plaza, terapeuta ocupacional col•legiada, sobre AToDOM. Aquest projecte, que va començar l’any 2021 al Centre d’Atenció Primària Vila Olímpica del Parc Sanitari Pere Virgili, té com a objectiu millorar l’autonomia, l’accessibilitat i la seguretat al domicili de les persones en situació de fragilitat, cronicitat i complexitat.
#AtencióIntegrada #PersonesFràgils #PCC #MACA #Catalunya #Salut #TerapeutesOcupacionals #ProfessionalsSalut #ExperiènciesPràctiques #AtencióDomiciliària #BonesPràctiques #Autonomia #Accessibilitat #Seguretat #SalutCatalunya #AtencióPrimària #SalutPública #Prevenció #COTOC #FemXarxaCOTOC