VII Jornades Multidisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran

Els dies 15 i 16 de març es duran a terme les VII Jornades Multidisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran. En aquest setena edició, la trobada dels professionals especialitzats en l’atenció a la gent gran consolida el seu caràcter multidisciplinari amb la participació de vuit col·legis professionals.
Enguany l’APTOC tindrà un paper destacat a les jornades. A la taula de “L’abordatge en els transtorns de conducta en les persones afectades amb demècia” farà una ponència la TO Patricia López López sobre “propostes d’intervenció en persones afectades amb trastorn conductes” i en la taula de “contencions: seguretat i autonomia” parlarà el TO Roberto Salvador sobre Adaptació de l’entorn.

Les taules rodones, conferències, col·loquis, debats i tallers previstos de les jornades tractaran assumptes relacionats amb la gestió, l’atenció i l’exercici professional a les residències de gent gran, així com les darreres novetats en aquest àmbit. Totes les activitats es celebraran a l’Espai Pujades 350 (carrer Pujades, 350).
En el comitè organitzador d’aquesta setena edició de les jornades també hi participen, com cada any, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el de Diplomats en Treball Social i Assistents Socials de Catalunya, el d’Advocats de Barcelona, el de Fisioterapeutes de Catalunya i el de Psicòlegs de Catalunya, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials i l’Associació de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya.
Les persones interessades poden presentar pòsters amb projectes que vulguin compartir en aquesta convocatòria. El termini màxim per a la presentació dels treballs serà el 22 de febrer de 2013.
 
Per a veure el programa de les jornades fes click aquí.
Per a qualsevol consulta, contacteu amb la Secretaria Tècnica, ACTIVA Congresos a través del telèfon 93 323 85 73 o bé a través del correu electrònic jornadesresigentgran@activacongresos.com